ingunn_web2.jpg

Ingunn Trosby

Kreativ leder/grafisk designer AMG

 

Ingunn startet byrået i 1992. Da var navnet Grafisk Verksted. Ingunn har bakgrunn fra salg og salgsledelse, men etter å ha gått School of Graphic Design i 1991 i Sveits ble det full satsing på grafisk design.

 

Ingunn er også en forkjemper for alt som er sporty og miljøvennlig. Hun har arrangert klimaaksjoner, hun står bak Sykle til trening-aksjonen og har fått utmerkelsen "Årets lokale klimahelt" i Kristiansand. På fritiden er hun helst utendørs – enten i en klatrevegg, i kajakken eller på ski. Hun bor i seilbåt for å få følelsen av å være på tur hele tiden.

 

 

Therese Skauge Klokset

Grafisk Designer AMG

 

Therese har jobbet i Figuru siden 2001. Hun har treårig utdanning innen grafisk design- og Mac-operatørstudie og har jobbet i fotobransjen i en årrekke før dette. Hun er effektiv og synes det er kjempegøy med utfordringer på bokdesign og fotoprosjekter. Utforming av rapporter, websider og magasiner har også blitt spesialområder.

 

Et av Thereses siste store prosjekter var kokeboken "Saritas India", som hun både stylet, fotograferte og designet. Hun er mer enn gjennomsnittlig interessert i mat og har egen matblogg. Kokebokprosjekter er ikke overraskende blant favorittjobbene hennes. Og når hun ikke står på kjøkkenet på fritiden så reiser hun aller helst ut i den sørlandske skjærgården. Den har jo også mye god mat å by på...