Saritas India - Indisk mat for det norske kjøkken

Indisk kokebok

Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat i Norge enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av fornøyde gjester som koser seg med Saritas lekre retter. 

I denne boken deler hun raust fra sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesiell evne til å tilpasse indisk mat for norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige for alle med interesse for god mat.

Figuru har vært med i hele prosessen rundt denne boka, fra idé til ferdig produkt. Vi har designet boken samt stylet og fotografert maten. En jobb som passer oss midt i blinken og som vi kan skrive under på har vært både lærerik og morsom. Boken ble trykket i 12.000 eksemplarer i 2014.

 

 

 

add